پیتزا ناپولیتن همان پیتزای لذیذی است که از دل ناپولی ایتالیا آمده. برای درست کردن پیتزا ناپولیتن واقعی، به یک پنیر ناپولی اصیل و خوشمزه نیاز داریم. پنیر پیتزا ناپولیتن کالین یک محصول باکیفیت و خوش‌طعم برای شف‌ها و علاقمندان به  پخت پیتزای حرفه‌ای است. پنیر ناپولیتن کالین که به اسم “تهران ناپول” به بازار آمده، با طعم موزارلای تازه و کش عالی، تجربه‌ای متفاوت از پیتزا ناپولیتن را به شما هدیه می‌دهد. تهران ناپول، پنیری با طعم ملایم است و طعم پیتزای شما را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

شرکت کالین سابقه‌ای طولانی در تولید پنیر پیتزا و انواع پنیرهای موزارلا دارد. پنیر موزارلای مدادی، گیس بافت، پیچ، دودی و پنیر موزارلای تازه از جمله انواع پنیرهای موزارلای کالین هستند. با توجه به نیاز بازار، کالین این محصول جدید را برای پخت حرفه‌ای پیتزا ناپولیتن عرضه کرده است. 

پنیر تهران ناپول کالین، انتخاب حرفه‌ای‌ها

  • پنیر تهران ناپول کالین، با الهام از پنیر پیتزا ناپولی، از موزارلای آب‌گیری شده درست شده و نیازی به آبگیری ندارد و بافت پیتزا را تغییر نمی‌دهد.
  • این پنیر باید در فریزر نگهداری شود و مدت ماندگاری آن۶ ماه است.
  • وزن این محصول ۲ کیلو و در هر جعبه ۴ تا پنیر پیتزا هست.
  • برای مشاهده اطلاعات محصول تهران ناپول از این صفحه دیدن کنید.

مزایای پنیر تهران ناپول کالین

  1. قیمت مناسب و رقابتی: قیمت پنیر تهران ناپول کالین بسیار مناسب است و از نظر اقتصادی برای رستوران‌ها مقرون‌به‌صرفه است.
  2. عطر و طعم مناسب: طعم پنیر تهران ناپل کالین بسیار ملایم است، اما بی‌مزه نیست. طعم سس پومودورو یا هر سسی که برای کف پیتزا استفاده شود را از بین نمی‌برد و آن را فید نمی‌کند.
  3. تهیه‌شده از کره حیوانی: استفاده از کره حیوانی به پنیر طعمی سنتی می‌دهد و آن را سالم‌تر می‌کند؛ اما طعم کره حیوانی غالب و مشهود نیست.
  4. موزارلای آب‌گیری شده: مثل پنیر ناپولی، این محصول نیازی به آبگیری ندارد و بافت پیتزا را تغییر نمی‌دهد، به همین دلیل هنگام پخت پیتزا نتیجه‌ای بی‌نظیر به ارمغان می‌آورد. 
  5. تهیه شده از شیر تازه گاو: این پنیر از شیر تازه گاو تولید شده و شباهت زیادی به پنیر موزارلای تازه دارد. این پنیر به صورت قالبی عرضه می‌شود.
  6. ماندگاری بالا: این پنیر باید در فریزر نگهداری شود و مدت ماندگاری آن ۶ ماه است که آن را برای استفاده‌های بلندمدت مناسب می‌سازد.
  7. بسته‌بندی اقتصادی: هر جعبه شامل ۴ پنیر ۲ کیلویی است که به‌راحتی می‌تواند نیاز شما را برای مدت طولانی تأمین کند و با یک بار خرید پنیر ناپولی کالین تا مدت‌ها می‌توانید از آن استفاده کنید.

برای دیدن بافت و نمونه پخت پنیر تهران ناپول ویدئو را تا انتها ببینید.

نکات مهم برای پخت پیتزا با پنیر تهران ناپول

  1. پنیر را پیش از پخت به دمای اتاق (در حدود ۱۵ تا ۲۰ درجه) برسانید.
  2. پنیر پیتزاهای ناپولیتن یک تکه هستند و باید آن را با دست جدا و کمی آن را در دست تخت و له کنید و سپس آن را روی پیتزا قرار دهید.
  3. دمای ۴۰۰ تا ۵۰۰ درجه برای پخت پنیر مناسب است. دمای بهینه برای پخت این پیتزا ۴۲۰ تا ۴۳۰ درجه سانتی‌گراد است.

فرم ثبت سفارش پنیر تهران ناپول

"*" indicates required fields

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .